O e bukura more

Scritto da staff Jemi il . In Canzoni diffuse in più paesi

Moj e bukura more

si të lash e më s’të pash

Si të lash, si të lash

siç të gjeta nuk të lash

Atje kam unë zotin At

atje kam unë zonjën Mëmë

atje kam dhe tim vlla

gjithë mbuluar

gjithë mbuluar

gjith mbuluar nën dhe

Ah e bukura More

.

Articoli suggeriti