III Concorso di Poesia ‘Voci nel deserto'

il . In Eianina - Ejanina

Indice articoli

Bandidto il III concorso di poesia "Voci nel deserto". Le poesie andranno inviate entro il 31 marzo 2019.

 

 

III* Konkors Poezije “Zëra ndë shkretì”

(III Concorso di Poesia ‘Voci nel deserto')

----------------

Shoqata Kulturore ‘Mecenate’ e Frasnitës organixàren/organizon të Trejtën (III*) Edicjonë të Konkorsit Poezije në gjuhë italiane ‘Zëra ndë shkretí’. Dhe e ndajtur në gjashtë Secjona.

Secjona D është për Gjuhët e Minoranxavet/Pakicavet Gjuhësore të Kallàbrjes: Arbëreshe, Grekanike e Oçitanike,

Mund mirret pjesë njera me tri (3) poezì, jo më të gjata se 40 vjershe njerën, e të pjerra në gjuhë italiane. Poezitë s’kanë kenë mundur tek t’tjerë Konkorse.

Poezia/Poezitë do/duan dërguar, ‘vet’ me postë elektronike, në formë Word, këtu:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.;

bashkë me ‘Skedën e t’màrrurit pjesë’, të firmartur, e me fotografinë e rriçevutës së t’pagùarit.

Poezia (e shkruar tek ‘e folmja arbreshe’ e autorit, dhe e pjerrë lëtisht) ka t’dërgohet mbrënda ditës 31 mars 2019.

Për çdo poezi çë dërgohet te Konkorsi ka t’paguhet një kontribut 10 eurosh, për spizët e segreterisë; për çdo poezi më shumë, shtohen 5 euro; e këta turresë kanë shkarkohen mbi :

Karta PostaPay nr. 4023600666535887

Celestino Margherita, CLSMGH54T42D184S

Te rriçevuta e versamentit ka të shtohet me pendë: ëmri i poetit, titulli i poezisë (titulit e poezivet), secjona D.

Poezitë do të jenë djovasur e shoshur ka një Xhurí, çë do të njihet tek Mbrëmja kur jipen Prèmet/çmimet.

Premet/Çmimet do të jipen tek ditët 22 o 23 theristì/giugno 2019.

Gadhënjèhen libre, rivista, kopa, medhala,…

Kush merr pjesë tek ‘Mbrëmja e Premevet/Çmimevet’

e bën me turresët e tij.

Për të dini më shumë,

telefonòni: 329 4012238

o shkruani këtu: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Articoli suggeriti